Danskit oqaasi ilitsoqqussarinagit oqaatsit pillugit diplomuddannelse

Danskit oqaasi ilitsoqqussarinagit oqaatsit pillugit diplomuddannelse

Oqaatsit pillugit pædagogikkip, kiisalu danskit oqaasii ilitsoqqussarinagit oqaatsit atuartitsissutigineqarnerinut atatillugu siunnersuinissamut suliassat ilinniartunit ilisimasaqarfigineqalissapput, tassunga ilanngullugu oqaatsinik naliliineq aamma faginut arlalinnut tunngasunik kiisalu oqaatsinut arlalinnut ilinniartitsinermik aaqqissuussineq. Ilinniartitsisunngorniarnermut atatillugu ilinniartitaanerup pineqartup aamma ilinniartut fagimut ilisimasaat pitsanngorsassavai kiisalu teoriimut peqqissaarussinermullu piginnaasaat kiisalu nammineersinnaassusiat sullissisinnaassusiallu qaffassarneqassapput.

 

Studiet er opbygget som et deltidsstudium og fungerer således ved, at den studerende arbejder ved siden af studierne. Derved lægges der op til modulbaseret undervisning på internater. Diplomuddannelsen er en et - årig uddannelse svarende til 60 ECTS point på heltid, som tages som et deltidsstudium fordelt over 3 år.

 

Ansøgere skal inden tilmelding have en forhåndsgodkendelse af forvaltningschef og skoleleder. Det er et krav for at kunne tilmelde sig uddannelsen, at man har en folkeskolelæreruddannelse.

Tryk her for at tilmelde dig.

Tilmelding til diplomuddannelserne er senest den 1. april 2017.


Ilinniartunik siunnersuineq

Ilinniarninnut tunngasunik siunnersorneqarusuppit?

Atuaruk

Book online