Diplomuddannelse i Evaluering, Læring & Udviklingsarbejde

Diplomuddannelse i Evaluering, Læring & Udviklingsarbejde

Naliliinermik, ilinniartitsinermik aamma pædagogikkimik ineriartortitsilluni suliaqarnermik  annertuumik ilinniartut ilinniarnerminni ilisimasaqalissapput. Ilinniarneq aamma ilisimatusarneq ilinniartut namminneq sulinerannit aallaaveqassapput. Ilinniartut siunnersuinermik suliaqarnerminni aaqqiissutinik kiisalu meeqqat atuarfianni aamma kalaallit nunatsinni ilinniartoqarfinni allani suliffeqarfinnilu namminersortuni ilinniartitsinermik-, ineriartortitsinermik- aamma aqutsisutut sulinermik ilisimasaqalissapput.

 

Studiet er opbygget som et deltidsstudium og fungerer således ved, at den studerende arbejder ved siden af studierne. Derved lægges der op til modulbaseret undervisning på internater. Diplomuddannelsen er en et - årig uddannelse svarende til 60 ECTS point på heltid, som tages som et deltidsstudium fordelt over 3 år.

Download studieordning.

 

Ansøgere skal inden tilmelding have en forhåndsgodkendelse af forvaltningschef og skoleleder. Det er et krav for at kunne tilmelde sig uddannelsen, at man har en folkeskolelæreruddannelse.

Tryk her for at tilmelde dig.

Tilmelding til diplomuddannelserne er senest den 1. april 2018.


Ilinniartunik siunnersuineq

Ilinniarninnut tunngasunik siunnersorneqarusuppit?

Atuaruk

Ilinniartunik siunnersuineq - piffissamik inniminniigit