Ilisimatusarfimmi - ujarlerpoq

Sygeplejerskestuderende undervises via e-læring

18.09.2015

På Institut for Sygepleje og Sundhedsvidenskab benytter man sig af den nyeste teknologi i undervisningen - til gavn for alle parter.

I de næste par måneder vil vores sygeplejerskestuderende blive undervist via e-læring i faget Anatomi og Fysiologi. Ud af i alt 120 lektioner vil i alt mindst 75 lektioner foregå via online-konferencesystemet Adobe Connect, hvor de studerende befinder sig i Nuuk mens underviser er i Danmark.

Baggrunden for undervisning via e-læring er faktisk meget lige til - Institutleder Suzanne Møller udtaler:

"Vi har svært ved at rekruttere arbejdskraft i en længer periode, så e-læring er en rigtig god måde for os. I stedet for at en underviser kommer til Nuuk og underviser intensivt i en kort periode, så benytter vi e-læring for at sprede undervisningen over et længere forløb. Det er også bedre i forhold til de studerendes indlæring".

Underviser i faget, Nabil Karas, vil efter et kort ophold i Nuuk sidde fysisk i Vejle ved University College Lillebælt og undervise vores studerende via e-læring .. og Nabil er meget fortrøstningsfuld:

Selvom denne undervisningsform kræver  selvdisciplin og ansvarlighed, så er alle de studerende meget engagerede og er gode til at hjælpe hinanden”. 

Der er en lang række fordele ved brugen af e-læring i undervisningen - de studerende har bla. mulighed for at fordybe sig i undervisningsmaterialet når de har tid - hvilket også giver god mulighed for at repetere det stof man ikke umiddelbart forstår.

Institut for Sygepleje og Sundhedsvidenskab er også i gang med at planlægge undervisning i faget mikrobiologi via e-læring .. ligesom man er ved at planlægge online foredrag.

 

Afdelingen for Oversættelse og Tolkning kører også faget Metode og Formidling via fjernundervisning - ligesom afdelingen også tidligere har kørt grønlandsk grammatik online.Oqalugiarnerit KNR

Ilisimatusarfimmi oqalugiaatigineqarsimasut knr.gl-ikkut tusarnaakkit

KNR-imut linki

Suleqatigiinneq

Suliniummik ingerlakkusutaqarpit? Taava ilinniartuvut suleqatigisinnaavatit

Atuaruk